AD AUTOBEDRIJF VAN RIJN

Autobedrijf van Rijn in Broek op Langedijk is aangesloten bij AD en verzekert u daarom van een betrouwbare service tegen een lage prijs. Maak snel uw afspraak!

Lees verder

AUTOBEDRIJF VAN RIJN: UW VAKKUNDIGE GARAGE IN LANGEDIJK

Welkom bij Autobedrijf van Rijn in Langedijk, dé garage voor het vakbekwaam repareren en onderhouden van uw auto. Onze autogarage in Langedijk is aangesloten bij de internationale garageformule Auto Distribution (AD) en staat daarmee garant voor een betrouwbare service tegen een lage prijs.

UNIVERSEEL AD AUTOBEDRIJF VOOR KWALITEITSWERK EN GOEDE SERVICE

AD Autobedrijf van Rijn is een universeel autobedrijf en is hét adres voor uw APK, onderhoud, reparatie of diagnose met elk merk personenauto en kleine bedrijfswagen. Daarbij zijn we gespecialiseerd in auto’s van merken als Renault, Citroën en Peugeot. Te allen tijde leveren wij kwalitatief werk, de allerbeste persoonlijke service en een voordelige en snelle hulp bij pech. Onze goedopgeleide specialisten met jarenlange ervaring krijgen regelmatig een training en hebben daardoor alle kennis en kunde van hoogwaardige technische apparatuur en alle werkzaamheden die binnen ons bedrijf komen kijken. Autobedrijf van Rijn in Langedijk werkt uitsluitend met originele onderdelen en kent een uitgebreid aanbod occasions.

EXTRA LANGE GARANTIE EN BETAALBARE AUTOSERVICES

Naast dat wij aangesloten zijn bij AD, zijn wij BOVAG gecertificeerd. In tegenstelling tot andere garages vullen wij de standaard BOVAG garantie van 6 maanden aan met 2 jaar internationale garantie op onderdelen en reparaties. We hanteren scherpe APK-tarieven en bieden betaalbare onderhouds- en reparatieservices. Pech met de auto of vervanging nodig omdat uw auto bij ons in de garage staat? Maak gebruik van onze leenauto! Wanneer uw voertuig gereed is, bellen wij u en kunt u langskomen om de wagen op te halen. Indien gewenst leveren wij een haal- en brengservice voor uw auto binnen een straal van 5 kilometer. Op maandag t/m vrijdag is ons autobedrijf in Broek op Langedijk geopend van 08:00 – 18:00 uur. Op zaterdag van 09:00 – 16:00 uur.

AFSPRAAK MAKEN?

Een afspraak maken bij Autobedrijf van Rijn in Langedijk ? Bel ons op 0226-314784 of vul het contactformulier in op deze website. We helpen u graag verder.

Altijd bij u in de buurt

Altijd bij u in de buurt

Bekijk onze vestigingen of maak een afspraak!
Zoek vestiging